Vi er godt inne i den norske sommeren allerede. Til nå har vi fått solskinn og nydelig sommerdager. Vi i Sophia Brand gir deg våre tre sommerfavoritter. To nykommere og en fra fjoråret.

Anker Halssmykke

Den perfekte sommerkolleksjon for både damer og herrer. Det er mange kunder som blir fasinert over kolleksjon Ocean Treasures. Den er svært unik og passer perfekt for sommerbyen Sandefjord. Det nyeste tilskuddet er Anker Halssmykke som ble laget spesielt for en kunde. Gjør den mer røff ved å velge et oksidert kjede.

Sommerfugl på hånden

Den nyeste sommerfavoritten er en del av Human Butterfly kolleksjonen. Kolleksjonen har nemlig fått en ring. Du finner den i forgyllet sølv og i ekte gull. Human Butterfly ringen symboliserer håp og transformasjon. Ser du litt nærmere på vingene vil du oppdage at det er to forskjellige ansikter som står mot hverandre. Ringen har et budskap om at det er i møte med andre mennesker, vi utvikler og transformerer oss.

Sol og sommer i ørene

Norsk sommer kan være noe helt spesielt. En av forårets nykommere ble en hit. Vi har nå fått de lange soløredobbene i forgyllet på lager igjen. De er perfekte til både hverdag og fest denne sommeren. Kanskje du vil ha øredobbene som en del av festivalantrekket? Du finner også øredobbene i små studs.

Dette skriver Sophia Brand selv om smykkene:

Med disse øredobbene sørger du for at sola skinner selv på en gråværsdag.
Vi elsker sola og alt den symboliserer. Som HC Andersen sier: » Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha». Style deg til hverdag eller fest. Øredobbene er store, men føles lette å ha i ørene.

Sophia Brand

Vi har smykker for enhver smak. Ta en titt på vår nettside og nyt sommeren før den er over 🌞