De orginale alphabet bokstavsmykkene ble laget av Gullsmed Sophia Brand i 2015. Bokstavkjedene har siden den gang blitt en av hennes signatur kolleksjoner. Sophia Brand lagde først de store bokstavene før de små kjedene og ringene kom til verden. De store bokstavene er sett på blant annet Ina Wroldsen på The Voice. Velg en bokstav med hjerte og bær den tett inntil deg.

Alphabet Big bokstavsmykker

Vi har fått mange spørsmål angåendene hva slags font Alphabet er. Det flotte med Alphabet bokstavsmykkene er at hver eneste bokstav er laget for hånd, uten bestemte mål eller rammer. Derfor vil du se at bokstavene varierer i både form, størrelse og uttrykk. Det er nettopp dette som gjør Alphabet kolleksjonen levende. Et skikkelig statementsmykke som skiller seg ut i mengden av bokstavsmykker. Se Alphabet Big bokstavsmykkene.

Alphabet Small Bokstavsmykker

De små alphabet bokstavsmykkene består av bokstaven innrammet i en sirkel. Sirkelen er et kjent symbol på det uendelige og kombinert med en bokstav blir det et personlig smykke med mening. De har en fast størrelse i motsetning med de store bokstavsmykkene og er flotte å kombinere med andre smykker. Se Alphabet Small bokstavsmykkene.

Hva gjør bokstavsmykkene så personlig?

Alphabet bokstavsmykkene er personlige og du bærer den bokstaven som betyr mest for deg. De fleste har sin egen forbokstav, noen har etternavn som samler hele familien, mens andre har bokstaven til barn eller partner. Både på de store og små smykkene har små ringer slik at du enkelt kan justere lengden etter hva du har på deg. Se hele alphabet kolleksjonen.