For bedrifter

Ønsker du noe som de ansatte virkelig setter pris på? Noe de kan ha med seg resten av livet? Da kan smykker være et godt alternativ. Vi designer og leverer skreddersydde løsninger for din bedrift. Kjeder, pins, mansjettknapper, ringer og armbånd.

Samtykke(Påkrevd)
Sophia Brand Jotun kjede i gull

Sophia Brand x Jotun

Jotun startet lokalt i Sandefjord og er i dag et etablert internasjonalt selskap. De har fokus på å bruke lokal kompetanse og ressurser der de kan. Det var allikevel ingen selvfølge at akkurat Sophia Brand skulle ende opp som samarbeids partner da de ønsket bedrifts gaver. Derfor var det ekstra gledelig at vi fikk oppdraget.

Sophia Brand x Lil Nas X

Den dyktige Stylisten Hodo Musa ønsket at Gullsmed Sophia Brand skulle designe og lage smykker til Lil Nas-X, i forbindelse med American Music Award. Det var en tillitserklæring da Hodo ga Sophia full frihet til å designe og lage smykkene, etter stylistens eget moodboard. Utganspunktet var en neon grønn silke dress, med Zebra print og swarovski krystaller!  Det ble full klaff da Lil Nas-X vant American Music Award for Favorite Rap/Hip-Hop Song. Han ble også kåret til kveldens best kledde artist av Vouge, hvor smykkene var nevnt som en viktig detalj. Øredobbene var asymetriske og laget i sølv med Zebra mønster.

Gullsmed Sophia Brand Designer og lager smykker på bestilling. Det kan være personlige smykker og statement smykker til artister . Artister hun har håndlaget smykker til er blant annet Lil Nas X. Smykkene var skreddersydd til American Music Award