Sophia Brand Jewellery deltar på Bryllupsmessen på Midtåsen i Sandefjord. Sophia viser frem smykker og tilbyr privat konsultasjon om design av egne ringer.

Sophia er ekspert på å skape vakre og unike smykker, og hun er klar til å hjelpe deg med å finne dine drømmesmykker dersom du ønsker det. Enten du leter etter en forlovelsesring, giftering eller morgengave, har Sophia et bredt utvalg av smykker som passer for forskjellige stiler og budsjett.

Design din egen ring

Sophia er spesielt dyktig når det gjelder å hjelpe kunder med å skape sine egne, personlige ringer. Enten du ønsker å inkludere en spesiell edelstein, gravering eller et annet personlig preg, vil Sophia hjelpe deg med å lage din drømmering.

Smykker til Bruden

Som brud vil du naturligvis ønske å skinne ekstra på din store dag. Vi har et stort utvalg vakre smykker som kan passe til brudekjoler. Sophia tilbyr også private konsultasjoner der du kan diskutere dine behov og ønsker for bryllupssmykke.

Gifteringer

Enten du er på utkikk etter en klassisk giftering eller en mer unik og personlig design, vil Sophia gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å finne det perfekte paret. Med hennes ekspertise og erfaring vil du kunne være trygg på at dine ringer vil vare livet ut.

Ta kontakt med Gullsmed Sophia Brand for å diskutere dine smykkebehov og begynn å designe dine drømmeringer i dag!


Dato: 26. mars 2023 – kl 13:00 til 16:00

Påmelding innen 24.mars 2023 til post@midtaasen.no

Pris for påmeldte: 250kr / person

Pris for drop-in 299 kr / person


Flere artikler som kan være av interesse: