Unike smykker til Dåp

Gullsmed Sophia Brand har smykker til dåp og navnefesten. Vi ønsker at dåpsbarnet skal kunne bruke smykke han/hun får i dåpen gjennom hele livet. Populære smykker til denne familiebegivenheten er de små Alphabet smykkene, som man kan bytte kjede på ettersom man vokser. Mange velger forbokstaven til barnet.

«Pierced with Love»

Alle husker vel dåps hjerte smykket med bitemerker? Gullsmed Sophia Brand lager små massive hjerter i «Pierced with love» kolleksjonen til dåp. Hjertene kommer i sølv, forgyllet sølv og 14 karat gull, med og uten diamanter. Kolleksjonen består også av små hjerte-øredobber, en fin gave å følge opp med når hun får sine første øredobber. Da har man gitt et smykke sett, som bærer på minner hun har med deg for resten av livet.

Hvalhale anheng til dåpsbarnet

Vi har også anheng formet som små hval haler, disse passer like godt som smykke til både gutt og jente. Hval hale kolleksjonen, «Ocean Treasures» er en hyllest til alt liv i havet og en påminnelse om å ta vare på verdenshavene.

Håndlaget til Dåp og navnefest

Har du helt spesielle ønsker om smykke til dåp eller navnefesten? Da kan Gullsmed Sophia Brand håndlage et smykke etter dine ønsker.  Det kan for eksempel være et familie monogram man ønsker å forevige i edelt metall. Dåpen og navnefesten er en viktig familiebegivenhet hvor barnet får gaver han/hun er for liten til å glede seg over. Da er det fint å få gaver man kan vokse med og ha med seg for resten av livet. Smykker du handler hos en Gullsmed er ofte av høy kvalitet og er ment å vare i generasjoner.