Konfirmasjon er en stor dag for både han og henne. Gavene fra denne dagen har en stor verdi for konfirmanten selv. Gir du smykke istedenfor penger gir du en personlig gave som han eller henne kan ha år etter år, og som kan gå i arv. Finn din gave til konfirmanten.

ALPHABET KOLLEKSJONEN

Gullsmed Sophia Brand har smykker til konfirmasjon. Vi ønsker at konfirmanten skal kunne bruke smykke han/hun får gjennom hele livet. Populære smykker til denne familiebegivenheten er Alphabet bokstavsmykkene. Velg bokstav med hjerte og bær den tett inntil deg.

MONSTER KOLLEKSJONEN

Konfirmanten ønsker seg ofte smykker fra Monster kolleksjonen. Dette er smykker som passer like godt til ham som til henne. Kolleksjonen består av armbånd, ringer, kjeder, mansjett knapper og slipsnål. Et tidløst design med en sterk signatur.

DRÅPE KOLLEKSJONEN

Passer til konfirmanten som liker det klassisk og stilrent. Det er den mest klassiske kolleksjonen Sophia lager. Den har vært laget siden 2008 og vil være i sortimentet så lenge dråpe smykkene etterspørres. Se vårt utvalg i dråpeserien.

OCEAN TREASURES

Ocean Treasures ringen er en skikkelig statement ring. Bred, kraftig og tøff. Den er laget som en hyllest til hvalen og havet. Dette er en ring som er ment til deg som er glad i kraftige ringer. Hvalen og havet er mektig og fascinerende. Selve halen er både feminin og maskulin i formen. Hval Skinn armbåndet passer like godt til ham som henne. Overflaten har en tydelig struktur som hvalens opprinnelige hud. Et klart «statement» armbånd. Se hele Ocean Treasures kolleksjonen.

Ta kontakt med oss på Sophia@Sophiabrand.no, via kontaktskjema eller i butikken hvis du trenger hjelp til å finne den perfekte gave til konfirmanten!