OK… pust dypt…hun sa JA!! Gratulerer!!

Vi er så glade på deres vegne!

Nå får dere sikkert nok å tenke på av bryllupsforberedelser, festlokale, bryllupsdress, sko, bryllupsinvitasjoner, blomster, meny og alt det der….

Det går bra, det blir sikkert kjempefint! Det gjør det alltid!

Så om du trenger noen å støtte deg på, til å hjelpe til slik at alt blir helt perfekt, kan i allefall vi hjelpe deg med ringene!

Sophias beste tips for å velge den perfekte gifteringen

Sophia Brand King of signet ring med sort onyx sten sølv ring

Når du planlegger bryllupet ditt, kan det å velge gifteringen være like viktig som å finne den perfekte kjolen. En giftering er en symbolsk påminnelse om løftene du har gitt til din partner og den kjærligheten du deler. Men med så mange alternativer der ute, kan det å velge den rette gifteringen være en utfordring.

1. Velg en stil som passer din personlige smak

Gifteringen skal være en refleksjon av din personlige stil og smak, så det er viktig å velge en som du vil elske og bære i mange år fremover. Vurder om du ønsker en enkel og klassisk giftering, eller om du ønsker en mer intrikat design med diamanter eller andre edelstener.

2. Vurder metallet

Gifteringer kommer i en rekke metaller, inkludert gull, sølv, platina og titan. Hvert metall har sine egne fordeler og ulemper, så vurder hvilket metall som vil fungere best for din livsstil og preferanser. Hvis du er allergisk mot visse metaller, bør du vurdere en giftering laget av et allergivennlig materiale.

3. Tenk på din livsstil

Når du velger en giftering, er det viktig å tenke på din livsstil. Hvis du har en aktiv livsstil eller jobber med hendene, vil du kanskje vurdere en mer robust giftering som tåler slitasje bedre. Hvis du jobber på kontor eller ikke bruker mye tid utendørs, kan du velge en mer delikat og elegant giftering.

4. Vurder budsjettet ditt

Gifteringer kan variere betydelig i pris, så det er viktig å velge en giftering som passer innenfor ditt budsjett. Tenk på hvor mye du er villig til å bruke på en giftering, og velg en som vil gi deg god verdi for pengene.

5. Passform og komfort

Sist, men ikke minst, er det viktig å velge en giftering som passer godt og er komfortabel å ha på seg. Du vil bære denne ringen hver dag i mange år fremover, så det er viktig at den passer godt og ikke forårsaker irritasjon eller ubehag.

 

Konklusjon: Valg av giftering er en personlig og viktig beslutning. Ved å følge disse tipsene, kan du finne den perfekte gifteringen som passer din personlige stil og smak, livsstil og budsjett. Når du har funnet den rette gifteringen, vil du ha en symbolsk påminnelse om den kjærligheten du deler.

 

Gifteringer fra Sophia Brand

Om du bare er ute etter litt inspirasjon, ta en titt på siden vår med gifteringer. Dersom du ikke finner det du er ute etter, kan du også designe din egen giftering, forlovelsesring og morgengave.

Vårt TOPP #1 tips til gifteringer

Diamond Dreams, den ultimate enstensringen du kan bruke både som forlovelsesring og giftering.

Det medfølger GIA, diamant sertifikat til alle diamanter fra 0,40 carat. Diamanten i Diamond Dreams ringen er brilliant slipt og av høy kvalitet. Denne diamantringen er en juvel som vil bære på minner om bryllupet deres og skille seg ut fra tradisjonelle enstensringer.

Diamond Dreams er feminin, sensuell og formfull. En eksklusiv giftering til den du elsker. Om du ønsker et alternativ til den hvite diamanten, har du et hav av farger å velge i. Diamanten finnes i mange farge varianter og andre edelstener. Vi hjelper deg gjerne i å finne den ultimate juvelen til din ring

TOPP tips #2 til giftering

Om dere begge er litt vågale og ønsker et tøffere uttrykk er Monster vår ultimate favoritt. Monster er egentlig en statement ring for menn og kvinner som kan brukes til hverdags, men den er så spesiell at paret som bærer den vil vise hele verden at de hører sammen.

 

Morgengave

Etter bryllupet er det tradisjon for å gi hverandre en morgengave. Du kan lese mer om morgengaver her, men ikke fortvil, den trenger ikke være dyr, komplisert eller vanskelig å treffe blink med.

TOPP tips #1 til morgengave

Pierced with Love  kolleksjonen er en kjærlighets erklæring i seg selv. Halssmykket består av et kjede i hvitt gull. Lenken kan regulerer i tre forskjellige lengder, slik at du kan velge den lengden du trives best med. Selve anhenget består av en sirkel i hvitt gull,  som symboliserer evighet. Inne i denne sirkelen balanserer det et gult gullhjerte, selve symbolet for kjærlighet. I senter av hjertet er det felt inn en diamant, derav navnet Pierced with Love. Selve hjertet er laget av massivt gult gull, noe som skaper kontrast til den hvite gull lenken og gir varme til smykket. Pierced with Love kolleksjonen består av diamant ring, diamant kjede, diamant armbånd og diamantøredobber. Smykkene lages i 14 karat gult og hvit gull. En vakker, klassisk og romantisk diamant kolleksjon.

"Pierced with love" kjed I hvit og gult gull med diamant. En kjærlighets erklæring til bruden. Passer godt som morgengave.

Diamant kjede med hjerte

TOPP tips #2 til morgengave

Hjerterom ringen er en romantisk ring du ikke har sett maken til. Det er en modig morgengave som aldri vil glemmes. Til tross for sin størrelse er den enkel og behagelig i bruk. Den henger seg ikke opp i klær, da den har brilliantslipte diamanter i pavé-fatning.  Det vil si at diamantene ligger tett i tett og felles ned i metallets overflate. Du får et teppe av gnistrende diamanter. Det kan se ut som en klassisk diamant ring, inntil du oppdager det hemmelige hjertet på siden av ringen. Hjerterom ringen ble designet og laget av Gullsmed Sophia Brand i 2008 og har siden den gang blitt en av hennes signatursmykker.