Den perfekte ringen til forlovelse

Det er lurt å bruke tid på å finne den ideelle ringen til forlovelse. Den skal tross alt vare «til døden skiller oss ad» skal den ikke?

Ønsker du noe enkelt, klassisk, moderne eller romantisk? Hvordan er partneren din? Hva slags stil har hun/han? Har du tenkt på noe tradisjonelt eller utradisjonelt? Hva skal den koste? Det er mange vurderinger å ta hensyn til om du skal overraske noen med et frieri.

Vi hjelper deg gjerne å velge forlovelsesringen som er midt i blinken for deg!

 

Stil og Design på forlovelsesringen

En forlovelsesring har ofte et annet design enn selve gifteringen. Tradisjonen har vist at en av de mest populære frier ringene er enstensringen. Det er en klassisk gullring, med en senter sten, ofte diamant som løftes opp av en klo. Diamanten er som regel brilliant slipt, det vil si at formen er rund med fasetter. Du er ikke bundet til å velge tradisjonelt og kan gå for noe helt annet enn en diamant ring. Hvorfor ikke velge en enstensring med en dyp grønn smaragd? Eller gå for en ring med mønster eller skrift? Dette er ringer som skal bære på minner og følge dere gjennom et helt liv, så velg med hjertet! Forlovelsesringen brukes ofte sammen med gifteringen.

 

Hva symboliserer diamanten?

Visste du at diamant, kommer fra det greske ordet «Adamas» som betyr uovervinnelig eller uknuselig. Det er det vi tror på når vi møter en person vi vil dele livet vårt med, at kjærligheten skal tåle alt. Diamanten har en egen evne til å reflektere lys og blir omtalt som en evigvarende ild. Denne ilden symboliserer den brennende og udødelige kjærligheten.

 

Hvor mye skal en forlovelsesring koste?

Det er du som legger rammene for hvor mye du skal investere i en forlovelsesring. Ringer til forlovelse finner du i alle prisklasser. Bestem deg gjerne for et budsjett du ønsker å gå utifra. En håndlaget ring er noe av det mest eksklusive  du kan velge, men da får du også noe personlig og unikt. Har du et stramt budsjett anbefaler vi deg å google deg fram til den optimale ringen. Se hva de forskjellige kjedene har av utvalg og eventuelle tilbud. Det viktigste er tross alt at du har funnet din store kjærlighet.