Gullsmed Sophia Brand har et stort utvalg av smykker som passer som bursdagsgave. Det er forskjellig hva man ønsker å legge i en bursdag gave og smykkene har et bredt pris spenn. Er det jubileum eller en merkedag kan du gå for en mer eksklusiv gave i ekte gull. I forbindelse med en vanlig fødselsdags feiring velger man ofte et sølv smykke eller et forgyllet sølv smykke, som er et rimeligere alternativ enn ekte gull. Du har likevel et ekte smykke som ved riktig pleie vil vare livet ut.

Bursdag gave til ungdommen

Vi har mange smykker som er uavhengig av alder, men det er noen design som appelerer mer til ungdommen. Dette gjelder Alphabet smykkene som lages i mange varianter. Kolleksjonen kommer i kjeder, armbånd og ringer. Alphabet anhengene lages i store og små bokstaver. De små bokstavene er fine hverdags kjeder som er lette å kombinere med andre smykker. Smykkene er veldig populære gaver til bursdag feiring hos ungdommen.

Bursdag gave til ham

«Monster» kolleksjonen, da spesielt den brede og smale monster ringen er elsket av gutta som er glad i ringer. Det samme gjelder «Ocean Treasure» kolleksjonen som kommer i en bred maskulin ring, kjede og skinn armbånd. En bursdag gave som sent vil glemmes. Gullsmed Sophia Brand vil snart lansere flere design til gutten, herren, bestefaren, ektemannen, ungkaren, hen og ham. Så det er bare å glede seg!