For å finne den perfekte julegaven kan det være nyttig med noen tips og inspirasjon. Smykker fra Sophia Brand varer livet ut og er unike smykker som du ikke finner andre steder. Du finner et variabelt utvalg i alle prisklasser.

Til din kjæreste diamant

Imponer med diamanter under årets juletre. Vi har et godt utvalg av smykker med diamanter. Vi har alt fra den klassiske enstensringen til den mer unike kissringen med diamanter.

Til den som liker det klassiske

Liker hun det klassiske? Da er dråpeserien noe for henne. Akkurat nå har vi fått inn dråperingen i diamanter. Ringen er nydelig å bruke alene, men kan også kombineres med flere dråperinger. Du finner også ringen i sølv og med cubic zirkonia. Vi har også den flotte klassiske enstensringen med morganitt.

Sophia Brand Dråpe øredobber med diamanter og dråpe gull og rosegull ring

Til den som liker det ungdommelige

Ønsker du å kjøpe gave til ungdommen i huset? Da er Alphabet, Monster og Open Your Eyes flotte kolleksjoner. Du finner ringer, kjeder, armbånd og øredobber i disse seriene.

Til den som liker det helt unike

Sophia Brand lager helt unike smykker, men hun har en samling av smykker som kalles Masterpieces. Denne samlingen er helt unike smykker som det kun er laget et eksemplar av. Har du en ide og vil ha laget et smykke? Ta kontakt med oss her.

Vi i Sophia Brand håper at førjulstiden og resten av desember blir flott.
God jul ✨