Smykkene fra kolleksjonen «Open Your Eyes» fra Sophia Brand er en påminnelse om å åpne øynene våre for den symbolske verdenen rundt oss. De minner oss om å være åpne for nye ideer, nye erfaringer og å se verden med et åpent sinn. Smykkene er et symbol på beskyttelse, visdom og innsikt, og bærer med seg en kraft som vil forsterke den bærende kvinnes indre styrke og eleganse.

I dagens travle og hektiske samfunn, er det viktigere enn noensinne å huske på å se verden med et åpent sinn. Smykker fra «Open Your Eyes» kolleksjonen fra Sophia Brand vil minne deg på dette hver gang du bærer dem. Det er tid for å åpne øynene dine og la den symbolske kraften av øyet forsterke din egen skjønnhet og styrke.

Sophia Brand Modellbilde Open Your Eyes Kolleksjonen kjede og creoler Sophia Brand Open Your Eyes Forgyllet Sølv Kjede Sophia Brand Modellbilde Open Your Eyes Creoler, armbånd og ring.

Øyet har vært et kraftig symbol gjennom historien, og har vært brukt som et dekorativt og spirituelt element i smykker og kunstverk. Fra oldtidens Egypt, via middelalderens Europa og frem til dagens moderne moteindustri, har øyet vært en konstant inspirasjonskilde for designere og kunstnere verden over.

Øyet har blitt brukt som et symbol på alt fra guddommelige krefter og beskyttelse, til visdom og kunnskap. I oldtidens Egypt ble øyet til Horus, den egyptiske guden, sett på som et symbol på beskyttelse og velvære. I gresk mytologi var øyet til gudinnen Athena en kilde til visdom og innsikt. Middelalderens europeiske kultur trodde at øyet kunne avsløre sjelen til personen som så på det, og brukte derfor øyet som en del av portrett- og religiøse malerier.

Sophia Brand Open Your Eyes Armbånd I sølv og hvitt gull produktbilde Sophia Brand Open Your Eyes Ring i Sølv og gull

Sophia Brand Open Your Eyes Forgyllet Sølv kjede

I dagens moteindustri har øyet fortsatt sin popularitet som et dekorativt element i smykker og tilbehør. Smykkekolleksjonen «Open Your Eyes» fra Sophia Brand hyller denne tradisjonen og bringer det mystiske og symbolske elementet til dagens motebevisste kvinner.

Kolleksjonen består av en rekke øye-inspirerte smykker, fra halskjeder og armbånd til øredobber og ringer. Hver smykke i kolleksjonen er nøye utformet og håndlaget med øye for detaljer og høy kvalitet. Øyet som motiv er presentert i forskjellige varianter, fra det subtile og enkle til det mer dristige og intrikate. Uansett hvilket smykke man velger fra «Open Your Eyes» kolleksjonen, vil man bli inspirert av øyets skjønnhet og betydning.

Se hele smykkekollekjsonen Open Your Eyes her