Starten på drømmeringen

Gullsmed Sophia Brand skreddersyr og designer smykker etter dine ønsker. For noen måneder siden fikk Sophia Brand et oppdrag om å designe en ring. Denne ringen er tegnet og laget etter personlige ønsker om uttrykk og design. Ringen skulle være en moderne ring med klassiske elementer. Det var Anna Helen som i forbindelse med sin bursdag fikk designavtalen med Gullsmed Sophia Brand.

Hele familien tok turen til Sandefjord og overraskelsen ble stor da hun fikk vite at vi sammen skulle designe drømmeringen hennes. Skissene ble laget på Grunderiet i Sandefjord sammen med kjernefamilien. Vi satt oss ned ved tegnebrettet og utvekslet tanker, ideer og ønsker.

Drømmeringen ble en virkelighet

Etter flere skisser og forslag landet vi drømmeringen til Anna Helen. En gullring med diamanter i tre deler. Hver ring lever sitt liv og kan brukes separat med andre ringer, eller sammen som en statementring. Gleden var stor da ringen var ferdig. Hver ring var gravert med hvert familiemedlems navn. En ring som bærer på minnene om at de sammen designet en ring, som skal leve videre i generasjoner.

Sophia Brand har gjort flere oppdrag og elsker å ta på seg nye utfordringer. Vil du ha et helt eget unikt håndlaget smykke slik som Anna Helen? Ta kontakt med Gullsmed Sophia Brand. Du kan lese mer om skreddersydde smykker og følge Sophia Brand på Instagram.