Ønsker du et skreddersydd og unikt smykke?

Ønsker du noe helt unikt og skreddersydd til en spesiell person eller anledning? Da kan Gullsmed Sophia Brand designe og lage smykkene for deg.

Hvordan foregår prosessen med å skreddersy smykker?

Å lage skreddersydde smykker er en prosess sammen med kunden. Den starter med et møte med kunden. Møtet kan skje i butikken eller over et digitalt møte. Dette gjør vi for at du som kunde, uansett hvor du bor, skal få designet et smykke sammen med gullsmed Sophia Brand. I løpet av møte vil vi prate om ønsket design, prisramme og leveringstid.

Gullsmed Sophia Brand som lager smykker på verkstedet i Sandefjor

Etter møtet med Gullsmed Sophia Brand vil du få tegnet personlige designforslag som du som kunde kan velge fra. Når du har valgt hvilket smykke du vil ha setter Sophia Brand i gang med produksjonen på verkstedet sitt i Sandefjord.

Kan jeg ta med eget gull og diamanter for å skreddersy smykker?

Vi har et økende antall kunder som kommer innom oss med gamle smykker av gull og/eller diamanter. Disse smykkene har ofte tilhørt noen i familien og har en stor verdi for kunden. De ønsker ofte at smykkene kan brukes til nye smykker som de selv kan bruke, men som fortsatt har affeksjonsverdi. Vi tar i mot materiale og sjekker stempel slik at du kan bruke det i dine skreddersydde smykker.

Sophia Brand Blossom Unika Håndlagde Øredobber i gull, oksidert sølv og hvitt gull
Sophia Brand Unikt skreddersydd ring i gull med diamanter

Kan jeg få skreddersydd hva jeg vil?

Du kan få skreddersydd det du vil, men med noen unntak. Du kan velge mellom alle slags typer smykker som halssmykke, ringer, armbånd og mer. Derimot er det viktig at smykket som blir designet er Sophia Brand sitt design. Hun lager ikke kopier av andre smykker. Derfor er det du får designet helt unikt.

Vi har en egen kategori som heter Masterpieces. Disse smykkene er enten laget i kun et eksemplar eller så blir hvert eksemplar av samme smykket forskjellig fordi det er håndlaget. Ta en titt på våre mest eksklusive smykker.