I fjor skrev vi et innlegg om hva du kan gi til en konfirmant. Dette innlegget ble svært populært og vi har fått flere nyheter i løpet av fjoråret. Konfirmasjon er en stor dag for både ungdommen, men også for familien. Gavene fra denne dagen har en stor verdi for konfirmanten selv. Gir du smykke istedenfor penger gir du en personlig gave som kan brukes år etter år, og som kan gå i arv. Finn din gave til konfirmanten.

Konfirmasjonsgave til henne

Å finne en gave til henne kan være vanskelig, da det finnes mange ulike smykkemerker der ute. Hos Gullsmed Sophia Brand får du tak i ting du ikke får andre steder, men det er enkelt å bytte. Ønsker konfirmanten å bytte smykkene, kan man komme innom butikken eller gi beskjed via mail så fort du vet du skal bytte, og senest innen 14 dager.

Skau

Elsker du skogen og naturen? Med Skau øredobbene kan du føle barken mot huden og nesten kjenne lukta fra trærne. De har en grov tekstur, men er myke og feminine i formen. Perfekte hverdags øredobber som gir deg det lille ekstra. Øredobbene fra bildene i er størrelse medium. Akkurat nå har vi kun Skau small inne på lager.

Blossom

En blomsterbukett til konfirmanten som varer evig! Leken, romantisk og feminin bukett av blomster på en gren som slynger seg rundt fingeren din. Nydelige blad detaljer på innsiden av ring skinnen. En ring som vekker vårfølelsene og lengselen etter lysere dager. Blossom er en kolleksjon som er romantisk, men samtidlig leken.

Konfirmasjonsgave til han

Gullsmed Sophia Brand har i flere år ønsket å lage flere kolleksjoner til menn. Hun ønsker å øke tilbudet av uttrykksfulle og maskuline smykker. Derfor kom kolleksjon «Wild» til verden. Fra før av har hun flere smykkekolleksjoner som er for menn eller laget for både kvinner og menn som «Ocean Treasures» og «Monster«.

Wild

Wild kolleksjonen er en hyllest til mangfoldet i naturen og en påminnelse om ansvaret vi har for å bevare det. Dyrene i «Wild» har alle forskjellige egenskaper og en sterk signatur og identitet. Kolleksjonen vil tilby mønstrene som zebra, leopard og slange. Da denne kolleksjonen har en sterk signatur passer den til han som vil skille seg litt ut. Se Sophia Brand sin Wild kolleksjon.

Vi har også mange andre fantastiske smykker som kan glede en konfirmant. Se vårt utvalg av smykker. Lykke til med konfirmasjonene. Håper du finner riktig gave til konfirmanten.