Bryllupsdagen er en dag bruden, brudgommen og gjestene vil huske. Den store dagen kan ta tid å planlegge, da det er mye som skal på plass. Når lokalet er booket, brudekjolen er funnet og gjestene er invitert, er det på tide å finne ut hvilke smykker bruden skal bruke på den store dagen.

Hva er viktig å tenke på når bruden skal velge smykker?

Bryllupsdagen er en stor og viktig dag. Det er derfor viktig at du skal føle deg komfortabel. Valget av smykkene bør bli preget av hva du liker å gå med. Pleier du å gå med smykker som setter et stort preg på antrekket, bør du kanskje ikke velge de største smykkene på en dag som dette. Smykkene du velger vil i stor grad avhenge av hvilke brudekjole du har valgt. Kjolen er i selg selv et stort smykke, så det er ikke sikkert du trenger så mye tilbehør.

Øredobber til bruden

De fleste velger litt enkle smykker som er fast inntil øret eller som henger litt ned. Hos Gullsmed Sophia Brand velger ofte kunden noe klassisk og elegant som vår dråpe kolleksjon. De klassiske øredobbene fra serien får du med Cubic Zirkonia, diamanter eller uten stener. Øredobbene kommer i også i en lang variant. To av fjorårets nyheter var Sun By Lykke og Skau. Disse er flotte enkle øredobber som fås i både sølv, forgyllet sølv og gull.

Halssmykker til bruden

Halssmykket til bruden kommer også an på hva slags brudekjole som har blitt valgt. Er det mye blonder og høy hals, er det kanskje ikke passende med et halssmykke. Men et pent halssmykke kan fremheve den flotte kjolen.

Gifteringene

Gifteringene er viktig for både bruden og brudgommen. Vi har designet flere gifteringer. Vil du gå for noe som er litt utradisjonelt? Da kan du velge våre Monster ringer. Disse har blitt brukt til gifteringer flere ganger. Ofte går mannen for den brede og kvinnen for de smale. Men det er muligheter for å få designet deres egne gifteringer av Gullsmed Sophia Brand. Vi jobber også med å få på plass ulike faste design for gifteringer. Dette skal komme i løpet av året!