Det snakkes mye smykker til bruden på bryllupsdagen, men hva med smykker til brudgommen? Det finnes mye spennende for menn da det har blitt mer populært for menn å bære smykker. Sophia Brand har sluppet flere kolleksjoner som passer til den store dagen.

Mansjettknapper

Mansjettknapper er en viktig detalj på dressen. Det passer seg ekstra godt på en stor dag som bryllupsdagen. Monster Mansjettknappene gir antrekket et lite løft. De er elegante og stilfulle. Mansjettknappene er tidløse og passer like godt til ungdom som til den eldre generasjonen.

Wild mansjettknappene er lekne, maskuline og klassiske. For deg som er sulten på noe nytt innenfor herresmykker. De har et snev av sekstitalls nostalgi med sitt kvadratiske form og uttrykk.

Monster mansjettknapper kan du matche med Monster Big slipsnål.

Ringer

Hos herrene er de klassiske signet ringene populære. Sophia Brand har et bredt utvalg av ringer av den mer maskuline typen. Nykommerene er flotte signet ringer i sølv med gullplate. På gullplaten kan du gravere det du ønsker. Enten det er stjernetegn, et symbol eller noe annet du ønsker.

Halssmykke og Choker

Hvorfor ikke prøve smykker til dressen? Wild Choker er perfekt i skjortekanten. Den er enkel å stramme og sitter godt. Akkurat nå har vi den inne med leopardmønster, men den er mulig å bestile i sebra og slange.