Da den dyktige Stylisten Hodo Musa lurte pÄ om jeg kunne lage smykker til Lil Nas X i forbindelse med American Music Awards var det et stort JA til det. En stor Êre og tillitserklÊring, spesielt nÄr Hodo ga meg helt frie tÞyler. Hodo sendte over et bilde av dressen han hadde pÄ seg. En neon grÞnn silke dress med Zebra pring og swarowski krystaller! Jeg elsker frie tÞyler og ha muligheten til Ä lage noe helt unikt. Jeg valgte Ä lage smykkene i sÞlv med Zebra mÞnster. Brukte mye tid pÄ Ä visualisere hvordan de ville se ut pÄ Lil Nas X.

De mÄtte ha en sterk signatur, men ikke konkurrere med resten av stilen. Det var litt surrealistisk Ä sende avgÄrde smykkene med Fedex og jeg var en stund litt paranoid, da jeg var sikker pÄ at pakken skulle bli borte pÄ veien. SÄ mye jobb, energi og tid lagt ned i de hÄndlagde smykkene. Jeg hadde ogsÄ bare en uke pÄ meg, sÄ ting mÄtte skje veldig raskt. Og det kunne jo hende at Hodo og Lil Nas ikke likte smykkene? Forberedte meg pÄ at alt kunne skje.

Gleden var derfor stor nÄr det tikket inn en sms fra sÞnnen min Liam, hvor han gratulerte meg og sendte meg et bilde av Lil Nas X med smykkene! Dagen ble full av gratulasjoner og gode ord. Det toppet seg da et av de stÞrste motemagasinene i verden, Vouge ga smykkene hederlig omtale. Det ble full klaff.