Da den dyktige Stylisten Hodo Musa lurte på om jeg kunne lage smykker til Lil Nas X i forbindelse med American Music Awards var det et stort JA til det. En stor ære og tillitserklæring, spesielt når Hodo ga meg helt frie tøyler. Hodo sendte over et bilde av dressen han hadde på seg. En neon grønn silke dress med Zebra pring og swarowski krystaller! Jeg elsker frie tøyler og ha muligheten til å lage noe helt unikt. Jeg valgte å lage smykkene i sølv med Zebra mønster. Brukte mye tid på å visualisere hvordan de ville se ut på Lil Nas X.

De måtte ha en sterk signatur, men ikke konkurrere med resten av stilen. Det var litt surrealistisk å sende avgårde smykkene med Fedex og jeg var en stund litt paranoid, da jeg var sikker på at pakken skulle bli borte på veien. Så mye jobb, energi og tid lagt ned i de håndlagde smykkene. Jeg hadde også bare en uke på meg, så ting måtte skje veldig raskt. Og det kunne jo hende at Hodo og Lil Nas ikke likte smykkene? Forberedte meg på at alt kunne skje.

Gleden var derfor stor når det tikket inn en sms fra sønnen min Liam, hvor han gratulerte meg og sendte meg et bilde av Lil Nas X med smykkene! Dagen ble full av gratulasjoner og gode ord. Det toppet seg da et av de største motemagasinene i verden, Vouge ga smykkene hederlig omtale. Det ble full klaff.